Ved du, hvad det bedste er?

… at arbejde hos BR! Som elev i BR får du en 2-årig butiksuddannelse, samtidig med du har det sjovt.

BR er en ungdommelig arbejdsplads, hvor der bliver skabt relationer både på arbejdet og i fritiden. Et arbejde, hvor du må have en krøllet hjerne, og hvor dine ideer kan få frit løb. Vi forventer kundeservice i særklasse og en hjælpsomhed ud over det sædvanlige. Du skal være med til at skabe et frirum for børn, hvor de har lyst til at komme igen og igen. Og så skal du kunne hjælpe deres forældre – og alle andre, der besøger BR – til at kunne få købt det helt rigtige legetøj.

Elevuddannelsen i Salling Group er en uddannelse med fremtidsmuligheder. Du bliver uddannet i en international virksomhed med gode karrieremuligheder inden for detailhandel både i Danmark og i udlandet. Du bliver uddannet ude i virkeligheden og vil lære alt det, som de andre skal læse sig til – samtidig med du får lov til at lege og møde masser af spændende mennesker.

Billede1

BR - altid en tur værd!

Hos BR ønsker vi at give kunderne en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. En tur i BR skal være både spændende og inspirerende – og altid med sjove overraskelser for børn i alle aldre. Vores 26 butikker er store og rummelige – så der er masser af plads til leg, fart og ballade. I BR har vi et stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn. Vi vil være først med de nyeste trends, så du vil altid kunne finde det legetøj, der er oppe i tiden. Det betyder, at vores små kunder altid kan finde det, der trender i børnehaven eller skolen, når de handler i BR. Lige fra LEGO, dukker og stjernekikkerter til skateboards, modellervoks og perler – samt alt det derimellem. Så hvis du mestrer kreativitet, en legende tilgang til produkterne, at skabe mindeværdige oplevelser for børn og deres voksne, er det lige dig, vi søger! Læs mere om, hvordan du får en elevuddannelse hos BR her

Hvorfor er det fedt at være elev hos os?

Mød vores 3 elever og hør om deres oplevelser som elev i BR.

Venligst accepter marketing-cookies for at se videoen.

500 medarbejdere

26 BR butikker

Billede2

BR - altid en tur værd!

Hos BR ønsker vi at give kunderne en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. En tur i BR skal være både spændende og inspirerende – og altid med sjove overraskelser for børn i alle aldre. Vores 26 butikker er store og rummelige – så der er masser af plads til leg, fart og ballade. I BR har vi et stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn. Vi vil være først med de nyeste trends, så du vil altid kunne finde det legetøj, der er oppe i tiden. Det betyder, at vores små kunder altid kan finde det, der trender i børnehaven eller skolen, når de handler i BR. Lige fra LEGO, dukker og stjernekikkerter til skateboards, modellervoks og perler – samt alt det derimellem. Så hvis du mestrer kreativitet, en legende tilgang til produkterne, at skabe mindeværdige oplevelser for børn og deres voksne, er det lige dig, vi søger! Læs mere om, hvordan du får en elevuddannelse hos BR her.

Billede3

Uddannelse & skoleophold

Uddannelsesforløbet strækker sig over 2 år og er en kombination af praktik i din butik og teori på Salling Group Academy, Bøgehøj i Ebeltoft. For at tage uddannelsen skal du have én af følgende baggrunde: - EUD/EUX Business-eksamen - HHX-eksamen - Studentereksamen, HF-eksamen eller HTX-eksamen kombineret med 5-ugers EUD/HGS. Vi tilbyder, at du kan tage 5 ugers HGS forløb internt med løn – som en del af din ansættelse. Du er på skoleophold i 8 uger, og skoleopholdene er fordelt ud over hele uddannelsen. Vi er så heldige, at vi har vores helt eget Salling Group Academy, Bøgehøj, hvor dit undervisningsforløb finder sted sammen med de andre salgselever. Ugerne på Salling Group Academy er noget helt unikt og noget alle glæder sig til! Opholdene varer en eller to uger ad gangen, og alle overnatter på skolen. Der er fuld knald på fra morgen til aften, for der er meget at lære. Samtidig bliver du en del af et fællesskab, der giver dig rig mulighed for at lære dine kolleger bedre at kende og derigennem styrke dine sociale kompetencer. Man skal virkelig anstrenge sig, hvis man vil undgå at have det sjovt på Salling Group Academy.

Detailhandelsuddannelsen

Detailhandelsuddannelsen er et springbræt til en verden af muligheder og en spændende karriere.

Med detailhandelsuddannelsen bliver din rygsæk fyldt op med en kombination af faglig viden og praktisk erfaring.

Læs mere om uddannelsen på detailhandelsuddannelsen.dk

Vores historie

Om Salling Group

BR er en del af Salling Group. I Salling Group arbejder vi hver dag for at gøre vores kunders hverdag bedre gennem gode indkøbsoplevelser. Tilsammen udgør vi landets mest alsidige detailvirksomhed og er helt igennem dansk. Vi er 100% ejet af Salling Fondene – det betyder, at en del af vores overskud går tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål. Salling-navnet kommer fra vores stifter Herman Salling. Salling var også navnet på den allerførste butik, som Hermans far Ferdinand åbnede i Aarhus i 1906.

Billede4

Er du en af vores nye elever?

Om du har en HHX, HTX, STX, EUX er mindre vigtigt – det er din personlighed, dit engagement og drive, der tæller.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Få masser af info om uddannelserne, karrieremulighederne, fortællinger fra unge i faget og meget mere.

Tilmeld dig her